Order from the menù

Appetizer

 

1 2 3 4

 

 HAM TUSCANY hand chopped  € 5,00
 toasted bread with mushroom sauce or with tomato  € 3,00 – € 2,50
 fried zucchini  € 3,00
bruschetta (toasted bread) with with various sauces (mushrooms, red onion,
chickpeas etc) cold cuts (parma ham, pork loin, salami)bean soup,
fried plate (mixed plate of fried vegetables)
 € 12,00

 

First Courses

 

1 2 3 4  5 6
7 8

 

TONNARELLI WITH MUSHROOMS, or tomato or ragù  € 11,00
PAPPARDELLE WITH RABBIT ragu’, or tomato or ragù  € 9,00
GNOCCHI (potato dumplings) with tomato sauce or ragù  € 7,00
POLENTA tomato sauce or ragù  € 8,00
RAVIOLI WITH RICOTTA AND SPINACH ragù or tomato sauce  € 10,00
MIX OF THREE FIRST COURSES (tonnarelli, pappardelle, gnocchi)  € 12,00 

 

Second courses cooked on the grill

 

1 2 3 4  5 6
7 8 7 8 7 8
7 8 7 8

 

LAMB CUTLEST (abbacchio scottadito)  € 10,00
KEBABS (pork and sausage)  € 10,00
MUTTON KEBAB (Arrostini di castrato d’Abruzzo)  € 11,00
mixed plate of grilled meat (consisting of sausage, lamb, skewer of pork and sausage, pork liver with laurel, Abruzzo kebabs sheep)  € 10,00
SAUSAGES  € 7,00
PORK LIVERS (fegatelli)  € 6,00 
VEAL (vitella) STEAK  € 15,00
PORK STEAK  € 9,00
FILLET OF BEEF (manzo)  € 17,00
CHIANINA (1 kgc.a.)  € 44,00
FIORENTINA (t-bone) STEAK DANISH 1 KG  € 35,00
DANISH BEEF STEAKS (300g approx)  € 17,00
CHIANINA (300g approx)  € 22,00
SCAMORZA CHEESE  € 7,00
SCAMORZA with ham  € 7,50
SCAMORZA with mushrooms  € 8,00

 

Sliced Sirloin          da € 16,00 a € 22,50

 

1 2 3 4  5 6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16

 

 SLICED SIRLOIN WITH ROCKET (rucola), BALSAMIC VINEGAR, PARMISAN CHEESE  € 16,50
 SLICED SIRLOIN WITH RAW CHICORY (radicchio), BALSAMIC VINEGAR, PARMISAN CHEESE  € 16,50
SLICED SIRLOIN WITH COOKED MUSHROOMS  €17,00
 SLICED SIRLOIN WITH MUSHROOM (uncooked) AND ROCKET (rucola), BALSAMIC VINEGAR, PARMISAN CHEESE  € 18,00

 

Second Courses cooked in frying pan

 

 

 Lamb offal (when available )  € 4,50
 Danish beef fillet with green pepper  € 18,00
Cubes of CHIANINA fillet, in frying pan with BAROLO  € 19,00
 Scallop at wine  € 8,00
 Scallop at lemon  € 8,00
 Scallop with mushrooms  € 9,00
 Scallop at truffle  € 12,00
 Scallop with strawberries and balsamic vinegar  € 10,00
 Wild boar “alla cacciatora”  € 7,00

 

Side Dishes

 

1 2 3 4  5 6
1 1

 

 potatoes cooked under the grill and green salad  € 5,00
 cooked chicory  € 4,00
 potatoes cooked under the grill  € 3,00
 SALAD  € 2,00

 

Dessert

 

1 2 3 4  5 6
7 8 9 10 11 12

 

 HOME-MADE TIRAMISU  € 4,00
 lemon sorbet  € 3,00
 BISCUITS (TOZZETTI AND CIAMBELLETTE) SERVED WHIT SWEET RED WINE  € 4,00

 

Water, Wine Coffeè

 

 MINERAL WATER  € 1,50
 COFFEE’ ‘  € 1,00
 LIQUORS  € 2,00
 HOUSE WINE (red Montepulciano d’ Abruzzo or white Castelli Romani)  € 5,00
 BOTTLED WINES  see list

 

GALLERY

Tasting Menù

TASTING MENU (fixed price) € 35,00

 

Appetizer

Bruschetta (toasted bread) with with various sauces (mushrooms, red onion, chickpeas etc)
cold cuts (parma ham, pork loin, salami) bean soup, fried plate (mixed plate of fried vegetables)

fissi1


MIX OF THREE FIRST COURSES

tonnarelli, pappardelle, gnocchi or polenta

fissi2


Second courses

mixed plate of grilled meat (consisting of sausage, lamb, skewer of pork and sausage, pork liver with laurel, Abruzzo kebabs sheep).

fissi3


Side Dishes

potatoes cooked under the grill and green salad

fissi4 fi6

BISCUITS, 1\2 BOTTLE OH HOUSE WINE, 1 MINERAL WATER, COFFEE, DIGESTIVE LIQUOR

fi7

GALLERY

Book on-line

Nome della prenotazione:
La tua Email:
Il tuo telefono:

Richieste particolari:

Contacts

Sacrofano si trova al nord di Roma, a 20 km  dal centro; sulla strada statale n. 3 Flaminia, al km 20 c’è il bivio per Sacrofano. Dopo 7 km di provinciale (n.10a) siete arrivati.

Noi siamo al centro del paese……….ma attenzione solo dal portone che vedete qui sotto si accede al nostro locale; la veranda alla sinistra è di un altro ristorante.

veranda

RISTORANTE DA TONINO di TIBERI ANTONELLA VIA DEL VICOLETTO 1 – 00060 – SACROFANO – ROMA TEL. 06 9086508 – INFO@DATONINOSACROFANO.IT

 

SEGUICI SU

fb_icon_325x325 tripadvisor-inc-logo the-fork-logo logo-parks.it

 

Dati fiscali

RISTORANTE DA TONINO DI TIBERI ANTONELLA VIA DEL VICOLETTO N. 1, 00060, SACROFANO, ROMA P.IVA: 06134451001 – CF: TBR NNL 58B53 H501Q

 

List of wine

vini

 

 VINI BIANCHI

VINI ROSSI DI PRONTA BEVA

 VINI ROSSI RISERVE

LIGURIA
Bian. Cinqueterre € 17,00
PIEMONTE
Barbera d’Asti € 13,00
PIEMONTE
Barolo € 35,00
LOMBARDIA
Riesling € 14,00
 LIGURIA
Ormeasco pornas.  € 18,00
 TOSCANA
Brunello Montalc € 45,00
Rosso Montalcin € 18,00
Morellino Scans. € 16,00
Il Bruciato Antin € 32,00
Tignanello Antinor  € 100
Solaia Antinori € 180,00
Ornellaia 2007 € 170,00
Avvoltore € 60,00
Ciabatta Banti € 20,00
Rosso Montepulci. 16,00
Ocra Bolgheri € 20,00
Chianti riserva € 18,00
 LAZIO
Chardonnay € 8,00
Sauvignon Blanc € 9,00
Colli Lanuvuni S. € 8,00
LOMBARDIA
Bonarda € 14,00
 LAZIO
Merlot € 14,00
Cabernet Sauvign € 20,00
Shiraz € 15,00
 CAMPANIA
Falanghina € 9,00
Lacrima Christi € 10,00
 TOSCANA
Morellino Scans. € 12,00
Chianti € 10,00
 CAMPANIA
Taurasi San Greg € 25,00
Aglianico Sannio € 13,00
SARDEGNA
Vermentino € 12,00
 LAZIO
Cabernet Sauvig. € 9,00
Sirah € 9,00
Merlot € 9,00
Cesanese € 9,00
BASILICATA
Aglianico Volture € 16,00
 TRENTINO ALTO A
Muller  € 11,00
 CAMPANIA
Lacrima Christi € 10,00
 CALABRIA
Cirò classico € 15,00
 FRIULI
Pinot grigio € 12,00
Chardonnay € 12.00
SARDEGNA
Cannonau € 10,00
TRENTINO ALTO A
Pinot nero € 18,00
 EMILIA
Pagadebit € 13,00
 CALABRIA
Savuto € 13,00
 VENETO
Amarone Valp € 30,00
Ripasso Valpol. € 18,00
 MARCHE
Verdicchio Jesi € 10,00
 TRENTINO ALTO A
Merlot vis simboli € 11,00
CabernetSauvign. € 12,00
 MARCHE
Piceno Superior € 13,00
Nullius € 18,00
 UMBRIA
Grechetto € 9,00
FRIULI
Refosco p.r. € 12,00
 UMBRIA
Sagrantino Mon € 25,00
Rosso Montefal € 18,00
 ABRUZZO
Trebbiano € 12,00
VENETO
Merlot € 9,00
Modello Masi €  11,00
ABRUZZO
Montepulciano  € 14,00
 SICILIA
Insolia € 12,00
 EMILIA
Lambrusco amab. € 11,00
Lambrusco secco € 11,00
 PUGLIA
Primitivo € 15,00
Negroamaro € 12,00
Salice Salentino € 16,00
MARCHE
Rosso Piceno bio € 12,00
 SICILIA
Nero d’Avola € 15,00
Sirah € 16,00
Cabernet Sauvi € 16,00
Deliella Nero Avo. € 50
Camelot  Firriato € 50
UMBRIA
Rosso Montefalc € 13,00
PUGLIA
Primitivo Mandu € 13,00
SICILIA
Nero d’ Avola € 9,00

Grilled meat

fiorentine di danese

Restaurant founded in 1958, since 2000 is run by the third generation. Rustic but nice, the evening will welcome you with candles and soft lighting.

It has a large living room (110 seats) suitable for banquets and receptions, a second room “historic”, where the stone prevails, ideal for private events (30 seats), and a small veranda on Vicoletto (20 seats).

Specialties: “Pappardelle to Tonino” and meat on the grill, of which you can see the cooking in the great grill on the salon. Chianina, local, Danish. Wonderful steaks, Florentine, cut of sirloin.

risto